Autostickers bestellen

Autostickers bestellen, zodat u letters op de auto kunt plakken? Als u over een bedrijfsauto beschikt, kunt u door middel van plakletters van Plakletterreus uw bedrijfsnaam, slogan en/of reclameteksten op een auto of busje plakken. Met gebruik van deze stickers voor op uw voertuig laat u mensen weten welk bedrijf u vertegenwoordigt en zorgt u voor meer naamsbekendheid.

Autostickers zelf maken, laten drukken en bestellen, kun je eenvoudig via onze bestelmodule doen. En als u op een werkdag voor 17:00 bestelt, verzenden we diezelfde dag nog. Bekijk de mogelijkheden van de stickers en plaats een bestelling, of neem contact op voor meer informatie over de stickers die we aanbieden.

Stickers bestellen

Plakletters op een bus met de tekst telescoop glasbewassing

Autostickers bestellen bij Plakletterreus

 • Snelle levering

  Wij zorgen dat je de bestelde sticker of stickers morgen in huis hebt, als we jouw bestelling voor 17:00 uur ontvangen.

 • Kwaliteit

  Onze stickers gaan lang mee en behouden hun kleuren voor meer dan 8 jaar. Wij maken namelijk gebruik van kwalitatief polymeer folie voor de productie.

 • Veilig betalen

  Je bestelling kun je met een gerust hart afrekenen, want wij bieden betaalopties als iDeal, PayPal of creditcard aan.

 • Eenvoudig bestelproces

  Zelf autostickers maken en bestellen is heel eenvoudig via onze bestelmodule.

 • Customizable

  Het zijn jouw autostickers en je mag dus helemaal zelf bepalen hoe deze eruit komen te zien. Kies zelf je tekst, kleur, lettertype en formaat.

 • Multifunctioneel

  Onze stickers worden voor allerlei doeleinden gebruikt, van stickers voor boten tot muren en auto’s.

10,00

1
aa/Aa/AA
2

Kleur

3

Lettertype

Selecteer eerst een categorie
Jouw stickertekst Xiphos Bold / Italic / Bolditalic
Jouw stickertekst Apple Bold / Italic / Bolditalic
Jouw stickertekst SF Espionage Bold / Italic / Bolditalic
Jouw stickertekst SF New Republic Bold / Italic / Bolditalic
Jouw stickertekst Siple Bold / Italic / Bolditalic
Jouw stickertekst Teen Bold / Italic / Bolditalic
Jouw stickertekst Soupertrouper Bold / Italic / Bolditalic
Jouw stickertekst Arial Bold / Italic / Bolditalic
Jouw stickertekst Comic Sans MS Bold /
Jouw stickertekst Times New Roman Bold / Italic / Bolditalic
Jouw stickertekst Verdana Bold / Italic / Bolditalic
Jouw stickertekst Old Script
Jouw stickertekst Back To The Future
Jouw stickertekst Old English
Jouw stickertekst Arial Black Italic /
4

Formaat

cm
OF
cm
Jouw stickertekst
10,00De prijs wordt berekend op basis van de oppervlakte van de sticker. U kiest een tekst, een breedte óf hoogte en een lettertype waarna de prijs wordt berekend op basis van de grootte van de sticker. De hier getoonde prijs is een indicatieve prijs en kan licht afwijken van de daadwerkelijke prijs.
Categorie:

Extra informatie

Color

Black Gloss, Bordeaux Red, Brown, Dark Blue, Dark Green, Dark Pink, Elephant Grey, Firetruck Red, Fluor Green, Gold, Light Blue, Light Pink, Lila, Orange, Orange Yellow, Purple, Silver, White Gloss, Yellow

Autostickers online bestellen bij plakletterreus

Autostickers online bestellen

Als ondernemer streeft u naar naamsbekendheid. Uiteraard kunt u op verschillende manieren reclame maken en uw bedrijf onder de aandacht brengen. Zo kunt u deelnemen aan beurzen, netwerkevents of een radioreclame laten uitzenden. Of heeft u voorkeur voor Facebook advertenties? Misschien heeft u wel eens aan een sticker gedacht. Door een auto sticker te bestellen, kunt u op een gemakkelijke en betaalbare manier reclame maken voor een dienst, product of een bedrijf.

U bent dankzij een sticker op de auto herkenbaar, waar u ook bent. Onderweg, op de snelweg, of wanneer u de auto bij een klant voor de deur geparkeerd hebt. Overal waar u bent is de merknaam te zien, doordat er stickers op de auto zitten. Precies wat u wilt. En dat op een hele gemakkelijke manier. U kunt namelijk slechts in een aantal muisklikken uw eigen stickers ontwerpen. Gemakkelijker kan het kopen van een sticker bijna niet!

Auto stickers met eigen ontwerp

Je kunt auto stickers laten drukken die compleet naar wens zijn, alles is customizable. We laten het ontwerp van de stickers voor de auto geheel aan jou over. Zo bepaalt u helemaal zelf hoe groot de auto stickers worden, welk lettertype de tekst wordt, de kleur van de tekst, de achtergrondkleur, de vorm….. Heeft u specifieke wensen omtrent het design van de autostickers? Geen probleem, laat uw wensen of eventuele opmerkingen achter in het opmerkingen vak. We laten het ontwerp van de stickers compleet aan jou over. Jij vraagt, wij draaien. Vervolgens kunt u de auto stickers met eigen ontwerp gemakkelijk op de auto plakken.

Strakke teksten op de auto

Autostickers van Plakletterreus.nl zorgen ervoor dat u strakke letters op de auto kunt plakken. Wij leveren de stickers met letters voor de auto onafhankelijk, maar wel op zo’n manier zodat u de teksten in een keer kunt bevestigen. Het bevestigen van een sticker kan uiteraard zonder vouwen en belletjes. Bij het bestellen krijgt u verder de optie om de tekst gespiegeld te bestellen. Dit maakt het mogelijk om de plakletters aan de binnenkant van de autoramen te bevestigen.

De auto stickers gaan lang mee, zijn UV en waterproof en behouden voor vele jaren hun kleuren. Ze behouden hun kleurvastheid maar liefst 8 jaar. Als de sticker eenmaal geplaatst is heeft u dus geen omkijken meer naar de sticker. Neem voor meer informatie over het plakken van de stickers gerust contact met ons op.

Auto stickers laten drukken
Plakletters waar de folie van de plaat wordt afgetrokken

Zelf stickers ontwerpen

Auto stickers laten drukken? De bestelmodule op onze website maakt het bestellen van autostickers op maat nog gemakkelijker. In een aantal muisklikken heeft u autostickers besteld én de bestelling rond gemaakt. Het ontwerpen en bestellen van de stickers verloopt als volgt:

 1. Voer de tekst voor de stickers in;
 2. Kies een kleur voor de stickers;
 3. Kies een mooi lettertype uit de gegeven opties;
 4. Bepaal het formaat (breedte x hoogte) van de stickers;
 5. Voer het aantal te bestellen stickers in;
 6. Ga door door op ‘Bestel’ te klikken;
 7. Vul uw gegevens in;
 8. (Optioneel) Geef eventuele extra informatie over de bestelling door;
 9. Betaal voor de stickers via iDeal, PayPal of creditcard;
 10. Voor 17:00 besteld? Dan heeft u de stickers morgen al in huis.

Van autostickers tot naamstickers en bootstickers

Naast autostickers, kunt u met gebruik van de handige module ook allerlei andere stickers ontwerpen en bestellen. Van naamstickers en deurstickers tot muurstickers en bootstickers, waarmee jij de naam van de boot en het registratienummer op de boot kunt drukken. Een vermeld registratienummer is bij boten die harder kunnen dan 20 km per uur namelijk verplicht.

Autostickers bestellen? Bekijk de verschillende mogelijkheden van stickers voor auto’s in de module, ontwerp autostickers naar wens en plaats een bestelling in de webshop. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de stickers zo snel mogelijk verzonden worden. Als u op werkdagen voor 17:00 autostickers bestelt, worden de stickers dezelfde dag nog gemaakt en verzonden. U kunt de volgende dag dus al plakken! En dat voor verzendkosten van slechts € 5,95-,.

Heeft u een vraag over een van de diensten die we aanbieden, of heeft u een andere vraag over de stickers die we verkopen? Neem gerust contact op voor meer informatie over stickers door te bellen naar 0512-547378 of een e-mail te versturen. We voorzien u graag van de service die u verdient.

Stickers bestellen