Bootstickers

Wilt u bootstickers laten drukken en online kopen? Plakletterreus maakt het bestellen van stickers voor de boot zo makkelijk als het maar kan. Via de module op onze website kunt u de gewenste stickertekst doorgeven, de kleur van de letters, het lettertype en het formaat. Vervolgens hoeft u alleen nog maar de bestelling af te ronden. Bekijk de mogelijkheden in de webshop en plaats een bestelling. Is deze voor 17:00 uur geplaatst? Dan heeft u de stickers de volgende dag zelfs al in huis

Stickers bestellen

Plakletters op een bus met de tekst telescoop glasbewassing

Bootstickers online kopen bij Plakletterreus

 • Snel geleverd

  Als je de bootstickers voor 17:00 bestelt, krijg je jouw bestelling de volgende dag al thuis geleverd.

 • Kwaliteit

  Wij maken de stickers van polymeer folie. Dit materiaal is van hoge kwaliteit en behoudt kleuren voor maar liefst 8 jaar. Ook is het folie waterproof.

 • Veilig betalen

  Online je bestelling afrekenen kan via onze website makkelijk en veilig via iDeal, PayPal, giftcards of creditcard.

 • Eenvoudig bestelproces

  Met de module op onze website hebben we het online bestellen van bootstickers makkelijker dan ooit gemaakt.

 • Customizable

  Je kunt de tekst, tekstkleur, het lettertype en het formaat van je stickers helemaal zelf bepalen.

 • Multifunctioneel

  Onze stickers worden voor allerlei doeleinden gebruikt, van stickers voor boten tot muren en auto’s.

10,00

1
aa/Aa/AA
2

Kleur

3

Lettertype

Selecteer eerst een categorie
Jouw stickertekst Xiphos Bold / Italic / Bolditalic
Jouw stickertekst Apple Bold / Italic / Bolditalic
Jouw stickertekst SF Espionage Bold / Italic / Bolditalic
Jouw stickertekst SF New Republic Bold / Italic / Bolditalic
Jouw stickertekst Siple Bold / Italic / Bolditalic
Jouw stickertekst Teen Bold / Italic / Bolditalic
Jouw stickertekst Soupertrouper Bold / Italic / Bolditalic
Jouw stickertekst Arial Bold / Italic / Bolditalic
Jouw stickertekst Comic Sans MS Bold /
Jouw stickertekst Times New Roman Bold / Italic / Bolditalic
Jouw stickertekst Verdana Bold / Italic / Bolditalic
Jouw stickertekst Old Script
Jouw stickertekst Back To The Future
Jouw stickertekst Old English
Jouw stickertekst Arial Black Italic /
4

Formaat

cm
OF
cm
Jouw stickertekst
10,00De prijs wordt berekend op basis van de oppervlakte van de sticker. U kiest een tekst, een breedte óf hoogte en een lettertype waarna de prijs wordt berekend op basis van de grootte van de sticker. De hier getoonde prijs is een indicatieve prijs en kan licht afwijken van de daadwerkelijke prijs.
Categorie:

Extra informatie

Color

Black Gloss, Bordeaux Red, Brown, Dark Blue, Dark Green, Dark Pink, Elephant Grey, Firetruck Red, Fluor Green, Gold, Light Blue, Light Pink, Lila, Orange, Orange Yellow, Purple, Silver, White Gloss, Yellow

De tekst Plakletterreus in blauwe plakletters met een witte achtergrond

Bootstickers drukken om het registratienummer en de bootnaam op uw boot plakken

Met een bootsticker of naamsticker voor de boot kunt u de naam van uw boot en het registratienummer of kenteken daarvan op de boot plakken. Boten die harder dan 20 km p/u kunnen varen zijn verplicht om van een registratienummer te voorzien. Dit nummer wordt ook wel het Y-nummer genoemd. Daarnaast heeft iedere boot heeft natuurlijk zijn eigen naam. U hebt lang over een mooie naam nagedacht en wil deze met de wereld delen.

U wilt simpelweg delen dat u trots bent op uw boot, en dat is niet zo gek! Door deze nam met bootstickers op de boot te plakken, laat u de wereld zien hoe uw boot heet. Onze belettering stickers zijn geschikt om het registratienummer en de bootnaam op de boot te bevestigen. Laat u inspireren door de voorbeelden op de pagina en maak uw eigen bootstickers met gebruik van de ontwerpmodule op deze pagina.

Bootstickers volgens eigen ontwerp

De stickers die wij leveren zijn met eigen ontwerp te bestellen. Zo is het mogelijk om heel gemakkelijk een eigen ontwerp te uploaden voor plakletters, maar het is ook mogelijk om een van de kant en klare stickers, te personaliseren. Het maken van een bootsticker op maat was nog nooit zo gemakkelijk. Het is binnen een aantal muisklikken al geregeld! En wanneer u hier hulp bij nodig heeft, helpen we u graag verder. We denken graag mee met het realiseren van uw eigen ontwerp.

Snelle levering

Bestellingen die wij voor 17:00 binnen krijgen kunnen we de volgende dag nog leveren. Wij bezorgen belettering met brievenbus post of met pakketjes. Dit hangt af van de hoeveelheid stickers die je besteld hebt, en het formaat van de bestelde stickers. Om het plaatsen van de plakletters makkelijker te maken wordt het geheel als onafhankelijke sticker geleverd, maar wel op zo’n manier waarmee u de bestelde tekst in een keer kunt plaatsen. Lekker handig!

Zelf stickers ontwerpen

De bestelmodule op onze website maakt het bestellen van bootstickers op maat nog gemakkelijker. In een aantal muisklikken heeft u stickers besteld én de bestelling rond gemaakt. Het ontwerpen en bestellen van de stickers verloopt als volgt:

 1. Voer de tekst voor de stickers in;
 2. Kies een kleur;
 3. Kies een mooi lettertype uit de gegeven opties;
 4. Bepaal het formaat (breedte x hoogte);
 5. Voer het aantal te bestellen stickers in;
 6. Ga door door op ‘Bestel’ te klikken;
 7. Vul de gegevens in;
 8. (Optioneel) Geef eventuele extra informatie over de bestelling door;
 9. Betaal via iDeal, PayPal of creditcard;
 10. Voor 17:00 besteld? Morgen al in huis.
Plakletters waar de folie af wordt getrokken

Van bootstickers tot naamstickers en autostickers

Naast bootstickers, kunt u met gebruik van de handige module ook allerlei andere stickers en plakletters ontwerpen en bestellen. Van naamstickers en deurstickers tot muurstickers en autostickers, waarmee u stickers op de auto kunt plakken. Neem gerust een kijkje tussen de producten uit ons aanbod.

Naamstickers voor boot bestellen? Laat nu uw bootstickers bedrukken

Heeft u belettering voor de boot nodig en wilt u de boot stickers snel in huis hebben? Bestel deze plakletters voor de boot nu online bij Plakletterreus.nl. Maak gebruik van onze module en plaats uw bestelling voor 17:00, zodat u die morgen al in huis hebt. Heeft u een vraag over de producten uit ons aanbod, of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact op voor meer informatie over de stickers door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug met meer informatie over de plakletters die u bij ons kunt bestellen. We helpen u namelijk graag verder.

Stickers bestellen