Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Wij leveren alleen op het vasteland in Nederland en in geheel België. Via twee transportdiensten proberen wij u zoveel mogelijk bestellingen af te handelen om ook klanten te kunnen helpen die wat later bestellen of een spoedgeval hebben.

Bestellingen verzenden wij op de besteldag als u voor 17:00 besteld, m.u.v. feestdagen en weekeinden. Bestellingen die zijn geplaatst op Zaterdag en Zondag worden in alle gevallen op de maandag erop (muv feestdagen) behandeld en naar u opgegeven adres verstuurd.

Voor elke bestelling berekenen wij slechts € 5,95 verzendkosten.

Elke vertraging als gevolg van uitzonderlijke omstandigheden (storm, sneeuw, vertraging van de drager, ect …) worden niet beschouwd als een grond voor terugbetaling, deze gebeurtenissen buiten onze verantwoordelijkheid en onze inzet kunnen wij niet voor verantwoordelijk worden gesteld. U kunt bij ons niet zelf de aflevertijd bepalen. Kentekenwinkel.nl is afhankelijk van de vervoerder die de bestellingen bezorgd bij de consument. We doen er alles aan om onze deadlines te halen, maar in geval van problemen van laattijdige levering buiten onze controle, aarzel dan niet om ons te contacteren en ons iets te laten weten, zodat we onderzoek kunnen doen naar de oorzaak van de vertraging.

Als u meerdere items heeft besteld, kan het zijn dat de levering word uitgevoerd in meerdere malen. Hierover informeren wij u hetzij via uw opgegeven e-mailadres of telefonisch.

Op het moment van de levering, controleer de staat van uw bestelde item. In het geval van beschadigde goederen, raden wij aan voorbehoud te noteren bij aflevering van de vervoerder of de levering te weigeren en neem onmiddellijk contact met ons op het volgende telefoonnummer: +31621487880 (ook bereikbaar via sms), zodat wij zo snel mogelijk voor een  vervanging kunnen zorgen. Wij behouden ons het recht voor om data en tijden van de levering ingeval van een uitzonderlijke gebeurtenis te veranderen.