Deursticker maken en online bestellen

Deursticker maken? Via Plakletterreus kun je snel en eenvoudig tekst stickers op maat laten maken en bestellen. Wanneer je duidelijker wilt maken welke deur waar naar toe leidt, of van welke persoon een kamer is, is het handig om tekst of de naam op de deur zichtbaar te hebben. Deze tekst stickers kun je makkelijk via onze bestelmodule op maat maken en kopen. Bestelt u voor 17:00, dan heeft u de deurstickers de volgende dag al in huis. Wel zo prettig!

Stickers bestellen

De tekst Plakletterreus in blauwe plakletters met een witte achtergrond

Deurstickers op maat bestellen bij Plakletterreus

 • Snelle verzending

  Als je de deurstickers voor 17:00 bestelt, kunnen we die dezelfde dag nog verzenden. Dat betekent dat je ze dus de volgende dag al geleverd krijgt.

 • Kwaliteit

  De deurstickers worden van polymeer folie gemaakt. Hierdoor gaan de stickers lang mee en blijven ze ook mooi hun kleuren behouden.

 • Veilig betalen

  Je bestelling afrekenen kan veilig via onze webshop. Je kunt namelijk met alle standaard betaalmethodes betalen, zoals iDeal, PayPal of creditcard.

 • Eenvoudig bestelproces

  De deurstickers bestellen is een fluitje van een cent. Je loopt onze bestelmodule door, waar je makkelijk alle opties in kunt vullen.

 • Customizable

  Wij leveren belettering stickers, en deze stickers kun je op maat samenstellen. De tekst, tekstkleur, het lettertype en formaat bepaal je helemaal zelf.

 • Multifunctioneel

  Onze stickers worden voor allerlei doeleinden gebruikt, van stickers voor boten tot muren en auto’s.

10,00

1
aa/Aa/AA
2

Kleur

3

Lettertype

Selecteer eerst een categorie
Jouw stickertekst Xiphos Bold / Italic / Bolditalic
Jouw stickertekst Apple Bold / Italic / Bolditalic
Jouw stickertekst SF Espionage Bold / Italic / Bolditalic
Jouw stickertekst SF New Republic Bold / Italic / Bolditalic
Jouw stickertekst Siple Bold / Italic / Bolditalic
Jouw stickertekst Teen Bold / Italic / Bolditalic
Jouw stickertekst Soupertrouper Bold / Italic / Bolditalic
Jouw stickertekst Arial Bold / Italic / Bolditalic
Jouw stickertekst Comic Sans MS Bold /
Jouw stickertekst Times New Roman Bold / Italic / Bolditalic
Jouw stickertekst Verdana Bold / Italic / Bolditalic
Jouw stickertekst Old Script
Jouw stickertekst Back To The Future
Jouw stickertekst Old English
Jouw stickertekst Arial Black Italic /
4

Formaat

cm
OF
cm
Jouw stickertekst
10,00De prijs wordt berekend op basis van de oppervlakte van de sticker. U kiest een tekst, een breedte óf hoogte en een lettertype waarna de prijs wordt berekend op basis van de grootte van de sticker. De hier getoonde prijs is een indicatieve prijs en kan licht afwijken van de daadwerkelijke prijs.
Categorie:

Extra informatie

Color

Black Gloss, Bordeaux Red, Brown, Dark Blue, Dark Green, Dark Pink, Elephant Grey, Firetruck Red, Fluor Green, Gold, Light Blue, Light Pink, Lila, Orange, Orange Yellow, Purple, Silver, White Gloss, Yellow

De tekst Plakletterreus in blauwe plakletters met een witte achtergrond

Deursticker maken

Een deur is in ieder huis terug te vinden, in de meeste gevallen is er sprake van meerdere deuren. Deuren zijn vrij groot, waardoor ze al gauw echte blikvangers zijn. Heeft u er wel eens over nagedacht om het interieur een boost te geven, door de deuren aan te pakken? Door een deursticker te maken, kunt u de deuren op een hele gemakkelijke manier een andere uitstraling geven.

Deurstickers zijn ideaal voor gebruik in huizen en bedrijfsgebouwen, maar worden ook veel gebruikt in onder andere winkels. Bijvoorbeeld om de openingstijden aan te duiden, of aan te geven wat het herentoilet is, en wat het damestoilet. De deurstickers die wij leveren zijn geschikt voor deuren van allerlei materialen. Van hout tot glas, kunststof en metaal.

Eigen ontwerp

Wist u dat het mogelijk is om een deursticker te maken met een eigen ontwerp? Ideaal! Zo kunt u bijvoorbeeld een deursticker laten maken met daarop een foto van de hond, of een foto van het verse bruidspaar. Maar ook een gedicht of een foto van de natuur is vandaag de dag een veelgekozen ontwerp. We laten de keuze voor het ontwerp helemaal aan u over, en ook of u er een foto aan wilt toevoegen of niet. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor het altijd mogelijk is om een sticker te realiseren die helemaal naar uw wens is. Wel zo prettig! U vraagt, wij draaien.

Deurstickers met naam of voor de kinderkamer

Als u thuis kinderkamers hebt en deze van een naam wilt voorzien, zijn deurstickers met letters daarvoor ideaal. Echter kunnen deurstickers ook handig zijn om duidelijk te maken welke deur naar een badkamer of toilet leidt. Zo’n sticker kan op die manier namelijk ongemakkelijke momenten op een eenvoudige manier voorkomen. Onze deurstickers worden op een manier geleverd waarmee de gehele tekst in een keer geplaatst kan worden, zodat de tekst netjes op de deuren geplakt kan worden.

Deurstickers met tekst bestellen via onze bestelmodule

Wij hebben een bestelmodule ontworpen die het bestellen van deurstickers op maat makkelijk voor je maakt. Deze werkt als volgt:

 1. Vul de tekst in die u wilt bestellen;
 2. Kies een kleur die u mooi vindt voor de letters;
 3. Maak een keuze uit de mogelijke lettertypen;
 4. Gaaf aan welk formaat u wilt (breedte x hoogte);
 5. Bepaal het aantal stickers dat u wilt kopen;
 6. Druk op ‘Bestel’;
 7. Vul uw gegevens in;
 8. (Optioneel) Geef eventuele extra informatie over uw bestelling door;
 9. Kies hoe u wilt betalen;
 10. Rond uw bestelling af!
 11. Bestellingen die voor 17:00 geplaatst worden kunnen we dezelfde dag nog verzenden.
Plakletters waar de folie af wordt getrokken
Plakletters waar de folie van de plaat wordt afgetrokken

Snelle verzending

De stickers leveren wij door middel van brievenpus post, dan wel pakketjes. Dit hangt af van het formaat van de stickers die u bestelt en de hoeveelheid stickers. U krijgt de letters onafhankelijk geleverd, maar wel op zo’n manier dat de tekst in een keer geplaatst kan worden. Bovendien worden de stickers snel geleverd. Wanneer u op een doordeweekse dag voor 17:00 een bestelling plaatst, wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. Ideaal! Zodoende kunt u de deurstickers de volgende dag al op de deur plakken.

Deursticker opplakken

Wanneer de deurstickers geleverd zijn, is het tijd om ze daadwerkelijk op de deur te plakken. We vertellen graag hoe u de deurstickers opplakt. Doordat de sticker zelfklevend zijn, is het opplakken van de deurstickers niet heel ingewikkeld. Aan de achterkant van de sticker zit een zelfklevende folie die over een lijmlaag beschikt. Bent u er klaar voor? Verwijder dan de folie aan de achterkant van de sticker en breng de sticker in de juiste positie. Druk hem bovenaan zachtjes aan en ga steeds verder naar beneden, totdat de sticker in zijn geheel op de deur zit. Wanneer u niet tevreden bent met hoe je hem opgeplakt hebt, kunt u hem er gemakkelijk weer afhalen en het opnieuw proberen.

Van deurstickers tot bootstickers en autostickers

Naast deurstickers, kunt u met gebruik van de handige module ook allerlei andere stickers ontwerpen en kopen. Van naamstickers en bootstickers tot muurstickers en autostickers, waarmee u stickers op uw auto kunt plakken. Doordat de stickers van hoge kwaliteit zijn, gaan ze heel lang mee. Ze verslijten namelijk niet, bovendien blijft de kleurvastheid maar liefst 8 jaar in stand.

Deursticker bestellen? Bestel nu de deurstickers met tekst op maat!

Hebt u deurletter stickers nodig om op een deur in de woning of pand te plakken? Bestel deze dan direct bij Plakletterreus.nl. Gebruik de bestelmodule en zorg dat je de bestelling voor 17:00 afgerond hebt indien mogelijk, zodat u de stickers morgen al kunt ontvangen. Heeft u een vraag over de deurstickers die we aanbieden, of over een van de andere producten uit ons aanbod? Neem gerust contact op voor meer informatie door een e-mail te sturen of te bellen naar 0512-547378. Vervolgens helpen we u graag zo goed mogelijk verder.

Stickers bestellen