Deurstickers met tekst laten maken

Ben jij op zoek naar deurstickers? Via Plakletterreus.nl kun je snel en eenvoudig tekst stickers op maat laten maken en bestellen. Wanneer je duidelijker wilt maken welke deur waar naar toe leidt, of van welke persoon een kamer is, is het handig om tekst of de naam op de deur zichtbaar te hebben. Deze tekst stickers kun je makkelijk via onze bestelmodule op maat maken en bestellen.

Bestel je voor 17:00, dan heb je jouw deurstickers de volgende dag al in huis.

Stickers bestellen

Deurstickers op maat bestellen bij Plakletterreus

 • Snelle verzending

  Als je de deurstickers voor 17:00 bestelt, kunnen we die dezelfde dag nog verzenden. Dat betekent dat je ze dus de volgende dag al geleverd krijgt.

 • Kwaliteit

  De deurstickers worden van polymeer folie gemaakt. Hierdoor gaan de stickers lang mee en blijven ze ook mooi hun kleuren behouden.

 • Veilig betalen

  Je bestelling afrekenen kan veilig via onze webshop. Je kunt namelijk met alle standaard betaalmethodes betalen, zoals iDeal, PayPal of creditcard.

 • Eenvoudig bestelproces

  De deurstickers bestellen is een fluitje van een cent. Je loopt onze bestelmodule door, waar je makkelijk alle opties in kunt vullen.

 • Customizable

  Wij leveren belettering stickers, en deze stickers kun je op maat samenstellen. De tekst, tekstkleur, het lettertype en formaat bepaal je helemaal zelf.

 • Multifunctioneel

  Onze stickers worden voor allerlei doeleinden gebruikt, van stickers voor boten tot muren en auto’s.

Deurstickers met een naam of voor de kinderkamer

Als je thuis kinderkamers hebt en deze van een naam wilt voorzien, zijn deurstickers met letters daarvoor ideaal. Echter kunnen deurstickers ook handig zijn om duidelijk te maken welke deur naar een badkamer of toilet leidt. Zo’n deursticker kan op die manier namelijk ongemakkelijke momenten op een eenvoudige manier voorkomen. Onze deurstickers worden op een manier geleverd waarmee de gehele tekst in een keer geplaatst kan worden, zodat de tekst netjes op de deuren geplakt kan worden.

Deurstickers met tekst bestellen via onze bestelmodule

Wij hebben een bestelmodule ontworpen die het bestellen van deurstickers op maat makkelijk voor je maakt. Deze werkt als volgt.

 1. Vul de tekst in die je wilt bestellen;
 2. Kies een kleur die je mooi vindt voor je letters;
 3. Maak een keuze uit de mogelijke lettertypen;
 4. Gaaf aan welk formaat je wilt (breedte x hoogte);
 5. Bepaal het aantal stickers dat je wilt bestellen;
 6. Druk op ‘Bestel’;
 7. Vul je gegevens in;
 8. (Optioneel) Geef eventuele extra informatie over je bestelling door;
 9. Kies hoe je wilt betalen;
 10. Rond je bestelling af!
 11. Bestellingen die voor 17:00 geplaatst worden kunnen we dezelfde dag nog verzenden.

Hoe krijg je de deurstickers thuis geleverd?

De stickers leveren wij door middel van brievenpus post, dan wel pakketjes. Dit hangt af van het formaat van de stickers die je bestelt en de hoeveelheid stickers. Je krijgt de letters onafhankelijk geleverd, maar wel op zo’n manier dat de tekst in een keer geplaatst kan worden.

Bestel nu je deurstickers met tekst op maat!

Heb je deurletter stickers nodig om op een deur in je woning of pand te plakken? Bestel deze dan direct bij Plakletterreus.nl. Gebruik de bestelmodule en zorg dat je de bestelling voor 17:00 afgerond hebt indien mogelijk, zodat je de stickers morgen al kunt ontvangen.

Stickers bestellen